Registrace na FotoŠkoda FEST jsou v plném proudu!
CHCI TAKÉ NA FESTIVAL!
7. 6. 2021 | 5 minut čtení

FotoŠkoda WEEK je za námi a velmi nás těší, že jsme se mohli alespoň na dálku vidět s tolika fanoušky fotografie a videa. Uvidíme se zase na podzim, tentokrát už doufejme osobně, a to od 1. do 7. 11. 2021. Inspirovat a posouvat se ale u nás můžete i nadále! V nabídce fotokurzů najdete spoustu besed, workshopů i fotoexpedic, mezi nimiž si každý najde svůj oblíbený žánr.

Zábava a inspirace, fotografie i video

On-line festival FotoŠkoda WEEK, kterého jste se mohli zúčastnit od 31. 5. do 6. 6. 2021, utekl jako voda. Během celého týdne jste se mohli inspirovat na přednáškách a fototipech Davida Tureckého, Stanislava Petery, Jana Šmída, Jiřího Šebka, Tomáše Touhy, Vítka Lukáše, Marie Bartošové, Petra Slavíka, Ondřeje Šimka, Michala Křenka a řady dalších osobností, které moderovali skvělí Vašek Křížek a Luděk Bouška.

Letos na jaře jste také vůbec poprvé mohli být svědky nového konceptu panelových diskuzí, během nichž se potkali osobití fotografové a představili vám svůj pohled na fotografii a přístup k různým žánrům. V nich jste mohli vidět Petra Jana Juračku s Petrem Bambouskem, Vojtu Hurycha s Honzou Martincem a Kateřinu Janišovou s Hynkem Čermákem.

Nechyběly ani produktové prezentace značek Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Olympus a Fomei, kde jste si mohli udělat ucelený obrázek o tom, jaké novinky poslední půlrok přinesl a které produktové stálice obstály i v běhu času.

Celou dobu jste se mohli ptát na cokoliv, co vás zajímá, a pevně doufáme, že jsme vám spolu s našimi hosty odpověděli na vše. Pokud vás napadne ještě něco, napište nám na e-mail, Facebook nebo do chatu, jsme tu pro vás!

Na viděnou na podzim a v on-line prostoru!

Pokud jste zmeškali některý z bodů programu, na který jste se těšili, nezoufejte! Většinu streamů a videí si totiž můžete pustit ve videoarchivu na našich stránkách.  Zpestřit si den a nasát atmosféru festivalu můžete také u rozhovorů se zajímavými osobnostmi na našem blogu.

Teď už nezbývá nic jiného než se těšit na podzim. Zapište si do diářů termín 1. – 7. 11. 2021, kdy se všichni příznivci fotografie a videa setkají v paláci Langhans v centru Prahy.

k záznamům ve videoarchivu

Soutěž o 3 000 Kč běží do konce června

Povedlo se vám pořídit emotivní snímek? Podělte se o něj v soutěži na Instagramu! Tentokrát soutěžíme o poukázku na 3 000 Kč, kterou můžete využít na nákup libovolné techniky. Garantem tohoto kola soutěže je skvělý Vojta Hurych, jehož výstavu si až do 26. 6. můžete prohlédnout v minigalerii.

chci soutěžit!

10% sleva na zboží i služby

Naše festivalová sleva 10 % na zboží, které máme skladem, a vyvolání fotografií a zhotovení fotoobrazů nebo velkoformátových tisků, platí až do 13. 6. 2021, tak ji nezapomeňte využít! Stačí zadat kód 10WEEK pro nákup zboží a 10FOTO pro fotografické služby.

více o slevách

Besedy, kurzy a fotoexpedice v plném proudu

FotoŠkoda WEEKem ale proud inspirace a nových nápadů rozhodně neskončil. Na kurzech a besedách, které pořádáme v průběhu celého roku, se ponoříte do tajů sportovní fotografie, portrétu, aktu, krajinářské fotografie, architektury, focení zvířat, makrofotografie nebo streetu a řady dalších fotografických žánrů. Nechybí ani oblíbené kurzy na ovládání fotoaparátů nebo na úpravu fotografií.

V blízké době můžete třeba objevit taje panoramatické fotografie s Honzou Šmídem, vyrazit za skateboardisty s Michalem Jirákem nebo si užít spoustu kreativní zábavy na kurzu lifestyle portrétu s Petrem Klempou.

Perfektním spojením pro milovníky nových zážitků, poznávání nových krajů a focení jsou fotoexpedice, které probíhají pod vedením zkušeného fotografa a lektora Jaroslava Hory. Spolu s ním můžete prozkoumat perly severní Itálie, džungli v Kostarice, přírodu na Islandu či ve Skotsku, spatřit polární záři na Lofotech nebo zažít kouzlo francouzského Provence, věčně zelené Madeiry nebo dechberoucí Namibie. Nabídka fotoexpedic je však ještě mnohem širší a stále pro vás připravujeme nové destinace a termíny.

chci prozkoumat nabídku fotokurzů

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 - 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

57 490,-
NIKON Z8
NIKON Z8 tělo

Rozlišení 45,7 Mpx / skládaný CMOS full frame senzor, Video až 8,3K 60fps N-RAW / 4,1K 60fps ProRes RAW, 10-bitové interní zpracování / 8K30 a 4K120p

112 990,-
SONY Alpha A7 III
SONY Alpha A7 III

full frame 24 Mpx snímač, až 10 sn./s. při sekvenčním snímání s bufferem až na 177 JPEG snímků, XAVC S 4k video, 100 Mbps 8-bit 4:2:0 - interní nahrávání, přes HDMI výstup 8-bit 4:2:2, 120 FPS FHD

39 990,-

Související články

Erik Johansson: Tvořím pomalu, ročně udělám jenom pár věcí

Erik Johansson: Tvořím pomalu, ročně udělám jenom pár věcí

Nové tváře na FotoŠkoda FESTu 2024, které byste si neměli nechat ujít

Nové tváře na FotoŠkoda FESTu 2024, které byste si neměli...

Lukáš  ‘‘Kenji’’ Vrábel: Komunikace je pro dobrou fotku zásadní

Lukáš ‘‘Kenji’’ Vrábel: Komunikace je pro dobrou fotku...

Diskuze

FotoŠkoda WEEK je za námi, uvidíme se na podzim!

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...