Výstavy

BalticTrio: "Výstava fotografií oceněných v soutěži Photo Open"

Termín: 23. 4. - 5. 5. 2018| Místo: Minigalerie Centra FotoŠkoda
17. 4. 2018 | 2 minuty čtení

Soutěž Photo Open letos vstoupila do osmého ročníku a během sedmi let v ní zvítězilo mnoho skvělých fotografií z různých koutů světa. Od 23. dubna do 5. května si v naší Minigalerii budete moci prohlédnout to nejlepší z nejlepších, co se v soutěži během její historie objevilo.

Slovo pořadatelů

Vítáme Vás na výstavě snímků ze soutěže Photo Open. Soutěž je pořádána pravidelně od roku 2011 a letos 1. listopadu 2018 proběhne finále již 8. ročníku. Zaměřuje se primárně na snímky cestovatelů realizovaných v různých více či méně známých destinacích světa. Nicméně neomezuje se pouze na zmíněné cestování a expediční činnost, ale lze zde nalézt fotografie i z dalších oblastí, například noční fotografie či portrétu. Soutěžní kategorie každoročně procházejí změnou, ale vždy je vyhlášena kategorie hlavní, a to Cena BalticTrio.

Soutěž je otevřena všem fotografům-cestovatelům. Odborná komise pak ze zaslaných snímků vybírá ty, o nichž přítomní diváci během finálového večeru hlasují. Na základě tohoto hlasování se pak vyhlašují vítězné fotografie ročníku.

Věříme, že Vás vystavené snímky osloví a že se s Vámi potkáme v některém z dalších ročníků soutěže Photo Open. Více informací o prezentovaných fotografiích a soutěži samotné získáte na stránkách soutěže www.photoopen.cz nebo Facebooku, kde najdete další soutěžní snímky.

Přejeme Vám mnoho štěstí na Vašich cestách, zajímavé cestovatelské zážitky, a pokud se Vám je podaří zdokumentovat, tak nám je zašlete. Děkujeme! 

Tým Photo Open: Petr Kudlák, Jiří Stránský a Milan Šauer

Partnery soutěže Photo Open jsou: Pojišťovna Uniqa / Foto Škoda / Pivovar Podlesí / Zážitky.cz /Bike Špitál / Hedvábná stezka

Vernisáž se koná v den zahájení výstavy v 17 hodin.

Vyvolání diapozitivních filmů + digitalizace

vyvolání barevných diapozitivních filmů 135 a 120 procesem E-6 + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-
LENSBABY Sweet 22 pro Canon RF

Pancake objektiv s pevným zaostřením a pevnou clonou pro full frame, Vysoký ohniskový kontrast s snovým rozmazáním, 33 mm ekvivalent na senzorech APS-C

3 990,-
SAMYANG stativová objímka pro obj. Samyang E-mount

kompatibilní se Samyang E-Mount, kompatibilní s Arca Swiss systémem

2 490,-

Související články

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Leica Gallery Prague: Archív skrytých významů

Leica Gallery Prague: Archív skrytých významů

Oldřich Cicvárek: Kinofilm a každodennost

Oldřich Cicvárek: Kinofilm a každodennost

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...